Torsdag

Igår skulle det varit match om bronset i fotbollsturnerningen, men idioterna som vi skulle möta ville inte dyka. Då firade vi det med att lira gris som jag såklart förlorade, tror att Bobbo Bergman tyckte det roligt att se mig sur över prestigeförlusten.

Onsdagen var annars telefonsamtalensdag, ringde socialkontoret som inte vill att saker och ting ska flyta på så bra som det skulle kunna göra när man arrangerar fester för väldigt många människor. Sedan följde samtal om allt ifrån nycklar till försäkring på sektionsrummet. Hann även med Motala en sväng, på bussen hem satt det en man som skrattade och pratade med sig själv, kändes lite betryggande då man visste att man var på rätt buss i alla fall.


Idag ska det planeras en helvetes massa inför festerifesten, kommer nog bli polskriksdag och då tar jag en paus.
Men vi har fått in galet många anmälningar så det här kommer bli så bra så





Söndag

Denna helg har varit fylld av upptåg, utång i fredags och igår var det elinpiad. Måste säga att jag var galet sugen på att joina elinpiaden men jag var förståndig denna lördag och tog det lite lugnt.

Imorse så var det invigning av FMs nya festerister, dom drack sprit och hade krämhäv, Martin tog det på fullaste allvar och var helt nedkladdad i ansiktet och var på sitt bästa humör. Vi var första stationen och dom var fulla redan innan dom kom till oss och mådde inte direkt bättre när dom lämnade oss.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig på årets händelse, Anders och Josefines bröllop. Det ska inte vara svart kostym utan det ska vara lite mer somrigt. Sitter även och pillar med musik till bröllopet. Det är itne det lättaste då det är olika åldrar på deltagarna men jag har gett mig fan på att det ska bli bra.

Har hittat en fantastisk spotify sida där man kan byta playlists med varandra: http://spotmymix.com/
 


Nu blir det att laga mat och efter det så blir det match i studentserien, har dock inte varit särskilt produktiv i den serien när det gäller mål. Har utsett mig själv till lagets Colin Hendry vilket inte är speciellt smickrande.


Varit på bio

Kom just hem ifrån stan, har sett filmen Watchmen med Simon. Den var skum och mycket psykande, det var en blå kille som gick omkring naken hela filmen. Förstod inte varför han ogillade byxor...
 

Annars så var filmen rätt så bra, mer blod och splatter än jag trodde.
På väg hem ifrån bion så ville någon grabb uppenbarligen snacka med mig eftersom han använde sig av fylle uttrycket för "ursäkta men jag skulle vilja snacka med dig" det låter ungefär på fyllespråk "öööööööööh"
Men hans vän tyckte att han skulle bete sig och uppföra sig lite mer som en businessman...


Trött

Schemat var tungt, jobbade emellan 12-16 igår och sedan iväg till motala för att fira påsk med familjen. Efter middagen så var det bara att åka iväg på förfest med min bror och hans sambo. Helt okej förfest med lekar, bland annat twister som jag var totalt överlägsen i. Vig som få! Hamnade i en diskussion med en ung vänstertjej som vart helt tokig för att jag tycker att man lika väl kan lägga ner Saab, eftersom hon såg en koppling emellan Saab och sjukhus så gick hon raskt vidare och lika snabbt som hon bytte ämne så bytte hon ljudvolym och skrek nu ut sina fantastiska tankar. Skönt anarkister själva tar på sig ansvaret att påminna en om varför anarkism inte fungerar...



idag var det härliga 10 timmars jobb och det var jobbigt ifrån minut ett till slut, var helt galet trött. Nu måste jag plugga och det kommer nog inte bli en succe.



Vissla ikapp med fågeljävlarna

Glömde att vinkla persiennerna så solen väckte mig gladeligen genom att koncentrera allt ljus rätt i mitt högra öga, trevligt.

Det träliga med ett ljust rum är att det är jävulskt lätt att se vart det finns damm. Känner att jag måste köra ett städrace när jag jobbat klart så man vågar ta hit folk när det är soligt ute också.

 

Deklarera måste jag också göra idag, vill gärna få slantar vid midsommar så jag kan slaska fram en champagneflaska till Simon och Karin. Tror att dom även ville ha jordgubbar, men det kan mycket väl bli björnbär istället.

 


Korridorsfest

Vi har ni haft en korridorsfest, den var rolig på alla sätt och vis. Jag gjorde som vanligt misstaget att glömma det viktigaste, öl.

Så jag drack 3,5%, det smakade lurigt.

Jelena och erik bjussade på sill och ägg, det var gott.

Jag gjorde potatisgratäng, det var inte gott.

Rob och Yo gjorde mat ifrån UK, det var gott.

Drack lite mer 3,5%, det var inte gott.

Cynthia gjorde kladdkaka, det var gott. Fick ett glas vin av Cynthia, det var gott.

Maria hade gjort plättar med morötter i, det var gott.

Jag tog en 3,5% till, det var inte gott.

Jelena hade även hon gjort en efterrätt som såg ut som ett ägg, det var gott.

Drack min sista 3,5%, det var gott nu, men jag misstänker att det har att göra med det faktum att mina smaklökar gett upp.

 

Efter middagen så spärrade jag in mig på rummet för att lyssna på musik och gå igenom mail, det gick inte bra alls. Eller jag klarade ju såklart konststycket att lyssna på musik, men att sortera min mail gick inte alls, så jag strösurfade lite och fick reda på att Giraffer faktiskt är stumma men kan fnysa ljudligt. Fantastiskt.

 

Efter det så hittade jag lite musik, sånt som jag inte hört på fasligt länge.






Dagens individ Erik Solie

Erik Solie

En man av kunglig härkomst säger många, jag skulle säga mångfacetterad med en touch av Baron.Han är uppvuxen i Linköping i det härliga området Hjulsbro, där han har många vänner och nära till Ica.När Erik växte upp ville han bli tjejtjusare/pianolärare, detta gick då i stöpet först då han hade för små händer för att vara tjejtjusare. Men åren gick och Erik fick hår både lite här och där, det var självklart något som lockade damerna till hans sandlåda i Hjulsbro, Erik kunde också göra dom saftigaste sandkakerna söder om Malung vilket underlättade hans framfart som 4 åring.


Dom mörka åren emellan 4-20 behöver vi inte nämna då han hela tiden varit fast i en kvinnas grepp i dessa åldrar.
Så vi hoppar fram till nuet då han är killen som alla vill leka med, mitten av universum och centrum för allas blickar. Han kan inte bara sparka fotboll utan han kan även åka skridskor galant. Han är känd som en kännare av fin smak och klädstil, vin tackar han inte nej till, men det bör dock vara i måttliga mängder.
Erik har under åren visat en enorm känsla i trafiken när han skjutsat runt mig i Linköping för diverse upptåg.

För att alla ska kunna förstå hur denna man kan bidra med så mycket kärlek och bus så lägger jag upp en bildserie, vill någon dejta denna man så är det bara att säga till så styr vi upp ost och vin provning till tonerna av Bach och lite Josh Groban.
Fast ni får vara snabba då ryktet går att han kanske ska bli sambo med en främling!









Nu är ni i fas och sätter därför på låten!






En fantastisk design hemsida!

Då var man äntligen klar i skolan och nu skall här banne mig lagas potatisgratäng så det bara smäller om det, PANG!

Måste säga att makroekonomi är fruktansvärt intressant, helt plötsligt så öppnas världen för en och inflation och reporänta är nått man äter till frukost. När man handlar mat så kan man stå och mumla för sig själv att inflationen har slagit till emot potatisarna.



Detta är då inflation enligt Phillipskurvan, mycket intressant... man blir lik som ett med A ekonomin, känslan är svår att beskriva med ord. Det måste upplevas


Måste bara passa på att rekommendera en sida med fantastiska T-shirts

 http://www.designbyhumans.com/

Ett litet urval.








Dessa T-shirts är då pixpaxade av mig och det gäller alla inom 40 mils radie!
Som vanligt så ingår inte grabbarna och ska någon få dom så är det Johan Snuskis Magnholt.

Laga påsk mat

Korridoren ska ha ett litet påskbord ikväll, det kan även översättas till ölbord. Men vi tänkte i alla fall att det kan vara en ide med att göra lite mat så det blev lite knytis fast inte så långt att gå direkt. Mitt bidrag blir en potatisgratäng med lime och dill. Detta borde ta mig ungefär 3 timmar att göra, det handlar om bristande kunksaper helt enkelt.



Bild av ludde som förklarar livet
, jag är björnen



Har slösat denna förmiddag med att se Big Bang Theory, grymt bra serie som jag tyvärr inte kan se längre då ipred och dess jägare är på fri vift, så i framtiden så ser jag fram emot att se härliga program som, Robinson, Dansa med stjärnor repriser av hem till gården och andra fantastiska tv produktioner.

Tack gode gud för last.fm, myspace och spotify, nu kan jag i alla fall lyssna på musik utan att få besök av landsfiskalen.
Har en helvetes mass invites som valfri kan få om ni känner ett trängande behov.

Äh va fan jag slänger in en gammal dänga



Nu måste jag röra mig emot campus för snuskis är så arg, och PRO vill man inte jävlas med!

Morgon

Morgonen nalkas och jag vaknar som vanligt av att någon ringer, denna gång var det Elin Nordin min festeripatet. Tack Elin. Frukosten som jag ska sätta i mig om en stund ser ut så här i mina tankar


Vi kan väl bara säga att den jag ska äta inte rikigt ser ut så.

Måste säga att det är najs att vakna upp till musik på högsta volym, måste ha så hög volym som möjligt för annars så kan jag gå och stänga av i sömnen. Får inte vara nått lugnt utan nått med lite fart i så jag blir lite smårädd. Jag ger mitt hjärta en månad till innan den ramlar dän. men det jag vaknar till nu är



Annars så kommer dagen handla om att förstå dom makroekonomiska problemen i världen, det betyder alltså förstå vad dom säger på a-ekonomi.


Fantastiskt

Ännu en överlägsen seger i studentfotbollen, vi hade en drömelva utan dess like. Jag var en ny Colin Hendry, inte över halva förutom fasta situationer och helt fantastiskt.



Hittade även 4 st starköl i min kalsonlåda, måste varit Fylle Philip (jag på fyllan alltså) som ville överaska bakis Philip och be om ursäkt för stökeriet som han orsakade kvällen innan. Allt är förlåtet.

Detta är då fylle-Philip, prata gärna med han om tyskland eller den Westphaliska freden 1648!






Och spelas denna låt så kommer han direkt att börja dansa.



Planera en fest

Fest planeras och det blir en stor jävel, 200 pers ska invadera festen och allt kommer bli kalas, tillstånd har skrivits och musik har bokats. Kommer bli vansinnig om det regnar dagen då festen är ett faktum!

Det är ungefär det jag egentligen gjort denna dag, planerat fest och hur vi ska ta emot dom nya studenterna i augusti. Det kan bara bli succe och min overall kommer att glänsa som en svensk som solar för första gången..

Resten av kvällen skall spenderas framför datorn då man har ungefär 1000 mail att svara på och 5000 som skall skickas till andra personer i festeriet. Läser man till statsvetare/nationalekonom så är det viktigt att följa stadgar och planering. annars så blir det Uzbekistans ambassad som straff.
Fantastisk skulle jag säga!



har även hittat en t-shirt jag måste ha, måste bara se till att dom vill ta emot mina svenska deprecierade kronor, eller en älg eller vad som passar dom. Grabben kan valfri tjej få, då han är rumsren och avmaskad.


tristress

Det är inte bara lågkonjuktur i landet, det är kasst väder med. sweet
Så jag firar detta med ännu mer musik, och bara bra musik. Så förlåt alla födda på 90-talet för att det inte är någon ifrån Idol.


















Nu får det vara nog för nu blir det fläskfilé och kantarellsås, det är tungt att vara student... Följ min blogg med bloglovin

värmen slår

Jag börjar hysa en viss misstanke om att jag kommer att lida som få i sommar, det är inte direkt så varmt ute men det skiter mitt korridorsrum i, det är banne mig 30 grader i rummet. Så enligt mina kalkylationer så kommer det i sommar vara närmare 72,3 grader i rummet, det kan leda till att man måste stå i duschen  för att kunna vistas i rummet, men min duschslang räcker inte längre än 1,5 meter... ser fram emot vintern

Årets raggningsknep myntades av Rob "the English Govenor" förut. Do u know why polarbears have such big shoulders, to break the ice! hi my name is rob. Magnifikt sagt av den härlige britten.




mina favorit skor of all time börjar ge upp och ser lite emo slitna ut, fruktan är enorm!


Ber till gudarna att The Mitchell Brothers får designa ett par i framtiden.  Annars så blir det UK skor för lite touch of gold



 



BLAZE OF GLORY!

Nu skall ni inte tro att det handlar om att jag är ett fruktansvärt inbitet fan av Bon Jovi som sparar ut långt hår för att knalla ner i spagat och yla ut om hur mycket jag gillar rosor på sängar. Trots att fylle philip har visat sånna tendenser.
Det handlar helt enkelt om att jag ska dö den 5 maj 2010 enligt en fantastiskt utarbetad studie som bygger på 5 frågor om lite dödsfrågor. sedan så räknade enligt mig själv en härlig forskare på Harvard ut att jag ska dö just det datumet.
Det som förvånade mig var att han kunde räkna ut det samtidigt som jag tryckte på knappen. FANTASTISKT!

Så in a blaze of glory är hur jag tänker lämna jordelivet, bakgrundsmusiken skall vara carola - härlig är jorden ( hon verkar ha skapligt bra kontakt med skäggisen där uppe så det vore dumt att chansa).


Det som störde mig lite är att Harvard killen inte sa hur jag skulle dö, men om jag känner mig själv så blir jag antagligen överkörd av nån med en "ny" audi TT som bara vill kolla hur bra grepp man har i en högerkurva.. smack så ligger jag där på vindrutan och nynnar härlig är jorden och sen så smack!! korv med Lennon och Lindh på cloud nr 9.

Annars så är dagen fylld av kaffe och plugg, nationalekonomi är för er som inte vet det satans påfund och om ni hittar någon som arbetar med det som ni anser är sköna och underbara så är det en knarkare alternativt vår lärare Peter som har en fantastisk humor.

Jag har trots min höga ålder upptäckt att bloggare har en tendens att tipsa om musik och jag tänker banne mig inte vara sämre. så låten som rullar på mitt spotify denna där är inte mindre än....

 
 
Resten av dagen skall ägnas åt kaffe sm följt av träning.

Äh vi tar en låt till bara för att.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0