varit på kolmården

har nyss kommit hem ifrån Kolmården, åkte dit med Alex, Linn och Rebecka the tiger lover. Var hur skoj som helst med en roadtrip. När man väl var framme så var det som om man var barn igen, var ju ett par år sedan man var där senast. Allt var som förr förutom att alla djuren blivit helt sjukt tråkiga. Jag kommer ihåg ifrån min barndom att det var fart på djuren och dom sprang runt och lekte. Det första vi såg var en inhängnad med 0 vargar i, vad i helvete är det med djuren att gömma sig?

Sedan så var det en parad av djur som antingen stod och åt eller gömde sig i skogen. Av järven så såg man fan inte mer än en lite svans bakom en ormbuske, mycket spännande djur. Tigrarna var också fantastiskt tråkiga, ett tag så trodde jag att dom var döda, rörde sig inte en centimeter... Bara väntade på att en skötare skulle jogga in och peta på dom med en pinne för att sedan löpa för glatta livet när dom små katterna var morgontrötta (14:30).

dom som vann tävlingen som coolast djur var Sälarna, delfinerna och den icke trafikrädda zebran som knallade över vägen under safarit. Delfin burgaren var också delikat.



Sjukt tråkig tiger, Inte konstigt att dom är lätta att skjuta...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0