varit på kolmården

har nyss kommit hem ifrån Kolmården, åkte dit med Alex, Linn och Rebecka the tiger lover. Var hur skoj som helst med en roadtrip. När man väl var framme så var det som om man var barn igen, var ju ett par år sedan man var där senast. Allt var som förr förutom att alla djuren blivit helt sjukt tråkiga. Jag kommer ihåg ifrån min barndom att det var fart på djuren och dom sprang runt och lekte. Det första vi såg var en inhängnad med 0 vargar i, vad i helvete är det med djuren att gömma sig?

Sedan så var det en parad av djur som antingen stod och åt eller gömde sig i skogen. Av järven så såg man fan inte mer än en lite svans bakom en ormbuske, mycket spännande djur. Tigrarna var också fantastiskt tråkiga, ett tag så trodde jag att dom var döda, rörde sig inte en centimeter... Bara väntade på att en skötare skulle jogga in och peta på dom med en pinne för att sedan löpa för glatta livet när dom små katterna var morgontrötta (14:30).

dom som vann tävlingen som coolast djur var Sälarna, delfinerna och den icke trafikrädda zebran som knallade över vägen under safarit. Delfin burgaren var också delikat.



Sjukt tråkig tiger, Inte konstigt att dom är lätta att skjuta...



Klar med stängning

sådär då fick man livet tillbaka hastigt som lustigt, ganska så okej arbetsdag måste jag säga. dock var det två tjejer som vägrade att lämna restaurangen. det var bra nära att dom började bygga ett bo.

nu står jag mitt i rummet och funderar över hur allt kan få plats på denna lilla lilla yta. Sopkvast skall fram och det skall sopas fan här inne.

imorgon blir det kolmården med the Gang, mycket bättre än fattiga apor på skansen vill jag lova. Har fått för mig att dom har uttrar som ska vara värda att glutta på en stund


Denna reklam är så jävla bra







simsalabim

another day another dime. livet leker och jag ska snart iväg och jobba igen. Räknar med att vara hemma runt 23, perfekt...






Har även fått in bilder på vårat festeri, ganska okej bilder faktiskt. bjuckar på en för att vara schysst.


ny vecka

Ja då var det ny vecka, livet leker och fåglarna kvittrar. Har lagt ner alldeles för mycket tid på att slöa runt på internet. tror jag har läst alla artiklar på DI.se. Warren Buffet slaskade ur sig det bästa citatet på länge
"Först gräver man upp det ur jorden i Afrika. Sedan smälter vi ned det och gräver ett nytt hål där vi begraver det och betalar folk för att vakta det. Om någon på Mars skulle se detta så skulle man klia sig rejält i huvudet."

Det är alltså guld han snackar om. Härlig farbror.
Annars så har det varit ett bröllop som var fantastiskt, hade hand om antagligen världens två roligaste små grabbar på väg till festen. Muuades som aldrig förr när man såg en kossa genom bilrutan.

letat musik har jag även gjort









RSS 2.0