Då var det söndag igen

Söndag igen och timmarna bara flyger iväg. Har inte varit så bra på att uppdatera denna blogg då jag var ute i solen istället. Det som har hänt under tiden är SOF, studentfesten som var hur skoj som helst. Dock så var jag inte lika taggad som alla på utgång utan somnade i min säng på lördagen när jag skulle hämta min plånbok.

Det har även varit maktskifte i festerisalarna och det är nu FBI 09/10 som regerar med järnhand över praktiskt taget ingen. Vi var på ett skifte med de gamle och vad som skedde där ute får jag inte berätta om, det enda jag kan säga är att jag är en sate på att köra volvo och hugga ved...
Bilden nedanför som för övrigt är den roligaste serien jag vet symboliserar föregående FBI ganska så bra måste jag säga.




Nu idag så var det festeristutbildning, det var bland det tråkigaste jag nånsin varit med om. 6 timmar höll det på och det enda vettiga var ju så klart det sista vi gjorde. kunde lika väl jobbat istället.

har hittat massor av bra musik för övrigt






En spännande helg

Denna helg har verkligen inte varit spännande, mer slit än nöje tyvärr. Igår så jobbade jag hela dagen och var helt slut efter många minuter i gassande sol genom fönstret. Kvällen ägnade jag åt att fira att Rob våran korridorsbritt ska flytta hem, alltså en avskedsfest.
Det var verkligen en tillställning i lugnets tecken, god mat och skratt. Vi spelade en lek som bygger på att man ska ha en lapp på pannan som den till höger om dig skrivit. På lappen ska det stå en person och sedan så ska man genom att ställa frågor gissa vilken person man är. Jag klarade min på första frågan. Jag frågade om jag var en känd person då svarade Ola i korridoren att jag var en person som aldrig aldrig skulle bli känd. då frågade jag om jag var mig själv. Vilket jag ironiskt nog var... skönt att ha lite ödmjukhet i kroppen i alla fall.
Efter det så drog jag och The södd aka "farbror Melker" till chiefen och därefter så knallade vi in på flamman för att se vad alla andra styrde med, vissa var fullare än andra. var rätt så intressant att se ens polare fulla när man är nykter. Alex var helt klart roligast, underbar grabb.



Idag vart det ännu mer jobb och sedan möte med vårat festeri, jacob bjussade på kaffe och sittplats vilket man verkligen uppskattar efter att ha stått upp en hel dag. Vi har en festerifest den 8:e maj som kommer bli fantastiskt, det kommer ungefär 230 personer så vårat festeri bestående av 8 personer kommer verkligen få slita för att hålla koll på alla i overall. Niklas Nielsen kommer helt klart mynta "legendary" minst en gång den kvällen.

Men för tillfället så blir det kaffe och musik för hela slanten.


RSS 2.0